Stationsplein 2, 9981 BH Uithuizen 0595-437777

Uw bedrijf onder de aandacht bij ruim 255.000 huishoudens

Bij ons kunt u zowel in print als online goed en voordelig adverteren. In onze papieren kranten bereikt u afhankelijk van de oplage en het formaat al vanaf € 20,- exclusief btw. een groot publiek. Al onze titels hebben ook een eigen online nieuws-site waarop u uw bedrijf en producten tegen een zeer scherp tarief onder de aandacht kunt brengen.

En huis-aan-huisbladen zijn ongekend populair. Ruim 90% van de inwoners van Noord-Nederland leest regelmatig een gratis krant, en 62% zelfs elke week. Onze titels zijn allemaal sterk lokaal georiënteerd en adverteren is bij ons nog zeer betaalbaar ook.

Voor informatie over het adverteren in een specifieke krant of nieuwssite kunt u contact opnemen met de advertentie-afdeling van die krant, de links naar de kranten vindt u hieronder onder het kopje 'Onze titels'. Kijk op de site van de titel bij het kopje ‘adverteren’ voor het juiste telefoonnummer en e-mail-adres. Daar vindt u ook een opsomming van het exacte verspreidingsgebied van de krant.

Wilt u adverteren in een groter gebied, dan kunt u ook altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor via 0595 – 437777, drukkerij@noordpers.nl. Ons bezoekadres is: Stationsplein 2, 9981 BH Uithuizen.

De meest gebruikte formaten met bijbehorende prijzen vindt u op onze mediakaarten:

Voor De Eemslander, De Koerier, De Nieuwsbode, De Ommelander / Ommelander Courant, De Oostermoer, De Regiokrant, De Schakel, De Veldenkrant en De Zuidenvelder:
Mediakaart NoordPers 

Voor de wijken Selwerd en Paddepoel in Groningen:
Mediakaart Nummer 1

Voor de wijk Oosterpark in Groningen:
Mediakaart Wijkkrant Oosterpark

Voor de wijk Lewenborg in Groningen:
Mediakaart De Lewenborger


Sluitingstijden
U vindt onze uiterste aanlevertijden via deze link. Rondom feestdagen kunnen aangepaste sluitingstijden gelden. Houd voor de wijkkranten in Groningen bij voorkeur één week voor de verschijningsdatum aan, maar neem gerust contact op voor de actuele sluitingstijden.