Stationsplein 2, 9981 BH Uithuizen 0595-437777

Uw familiebericht in de lokale krant

Een blijde of droeve gebeurtenis huis-aan-huis bekend maken kunt u doen in één van onze lokaal zeer goed gelezen kranten. Dat geldt natuurlijk voor rouwadvertenties, maar u kunt ook een felicitatie, jubileum, geboorte of dankbetuiging via ons kenbaar maken.

De gemakkelijkste manier is om via de linkjes hieronder rechtstreeks naar uw eigen krant te gaan. De contactgegevens voor het opgeven van een familiebericht vindt u aldaar onder het kopje ‘Contact’. Stuurt u ons een mailtje, dan sturen wij u altijd een ontvangstbevestiging, zo weet u zeker dat wij uw familiebericht in goede orde hebben ontvangen. Als u buiten kantoortijden mailt kan het wel tot de volgende werkdag duren voor u een reactie krijgt.

U hoeft uw familiebericht niet kant-en-klaar op te maken, wij doen dit graag en kosteloos voor u. Als wij de advertentie hebben opgemaakt sturen wij u een proefdruk met prijsopgave.

Als u uw advertentie liever wel kant-en-klaar aanlevert kunt u de benodigde technische informatie, sluitingstijden en de prijsstelling vinden in onze Media-informatie Familieberichten. (pdf).


Sluitingstijden
U vindt onze uiterste aanlevertijden via deze link. Let op dat rondom feestdagen aangepaste sluitingstijden kunnen gelden.


Heeft u vragen? U mag ons altijd bellen op 0595 – 437777 (tijdens kantoortijden) of mailen naar drukkerij@noordpers.nl